Kontakt

Uanset om din henvendelse drejer sig om en sag eller et generelt spørgsmål, så beder vi dig ringe på vores hovednummer på 3312 4343.

Vil du tale med din sagsbehandler?

Hvis du allerede har en sag hos os, beder vi dig ringe til vores hovednummer 3312 4343 i stedet for direkte til din sagsbehandler.

Din sag skifter afdeling og dermed også sagsbehandler undervejs i sagsforløbet, men hvis du ringer på hovednummeret, sørger vores telefonsystem for automatisk at stille dig om til den medarbejder, der har din sag i øjeblikket.

Vil du skrive til os om din sag?

Hvis du vil skrive til os vedrørende din sag, så kan du - hvis du er på Netservice - skrive en besked til os der. Det er en nem og meget sikker måde at kommunikere på.

Hvis du sender os en mail med følsomme oplysninger, fx cpr-nummer, skal du sende den som sikker mail. Så er du sikker på, at det kun er dig og os, der læser mailen.

Du sender en sikker mail via e-boks eller Borger.dk. Klik på "skriv ny post" og vælg Patienterstatningen som modtager, og skriv din besked.

Har du spørgsmål vedr. en ny sag?

Hvis du har generelle spørgsmål eller spørgsmål til, hvordan du opretter en sag, beder vi dig ringe på vores hovednummer på 3312 4343. Vores receptionist vil hjælpe dig videre til den medarbejder, der bedst kan besvare dine spørgsmål.

Du er også velkommen til at skrive til vores hovedpostkasse på pebl@patienterstatningen.dk.

CVR- og EAN-numre

EAN-nummer: 5790002316418

CVR-nummer: 16027901