Privatlivspolitik

Brugen af Patienterstatningens hjemmeside www.pebl.dk er fuldstændig anonym. Vi bruger cookies på hjemmesiden, men disse bruges kun til at indsamle statistik om brugen af hjemmesiden og kobles ikke sammen med den enkelte bruger.

Læs mere om, hvordan vi bruger cookies

Vi registrerer ikke data, der kan bruges til at identificere dig, med mindre du selv tilmelder dig abonnement på vores nyhedsbrev, anmelder en skade til os eller bruger vores Netservice til at følge din sag. 

Når du anmelder en skade til Patienterstatningen, skriver du dog under på, at vi må indhente oplysninger fra hospitaler, offentlige myndigheder m.v. Vi behandler disse oplysninger med fortrolighed.

Ingen data om brugerne videregives eller sælges til tredjepart.

Persondataloven

Persondataloven giver dig en række rettigheder - herunder:

  • Du har ret til at få information fra den dataansvarlige om, at der indsamles oplysninger om dig.
  • Du har ret til indsigt i de oplysninger, der behandles om dig..
  • Du har ret til at protestere mod, at behandling af oplysninger finder sted.
  • Du har ret til at få oplysninger, der er urigtige eller vildledende, rettet eller slettet, samt i den forbindelse at forlange, at andre, der har modtaget oplysningerne, orienteres om dette.

Abonnement på vores nyhedsbrev

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, kan den, der er ansvarlig for hjemmeside se dit navn og e-mailadresse. Disse oplysninger behandler vi fortroligt.

Vi opbevarer oplysningerne, så længe du abonnerer på vores nyhedsbrev.

Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsbrevet, kan du afmelde dig som abonnent i bunden af det nyhedsbrev, du har modtaget.

Se også

Hvis du vil læse mere om reglerne for opbevaring af persondata, kan du se Persondataloven i hele sin længde på Datatilsynets hjemmeside.

Læs Persondataloven